Facebook info@dokz.nl Telefoon06 46 62 02 16

Menu

Terrasoverkapping, veranda laten plaatsen regio Harderwijk

Langer genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping.

U bent op zoek naar een vertrouwd bedrijf in de omgeving van Harderwijk om uw terrasoverkapping, veranda te realiseren? Of het nu gaat om houten of aluminium overkapping u bent bij DOKZ aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen de terrasoverkapping of veranda. Wij dragen de grootste zorg voor een perfect eindresultaat

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat DOKZ Nunspeet voor u kan betekenen op gebied van het realiseren van een terrasoverkapping neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en de situatie samen met u te bekijken en uw wensen door te nemen om maken een passende offerte voor u. Persoonlijk contact en een gedegen advies staat bij ons voorop!

 

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken door ons te mailen, appen of bellen op 06 46 62 02 16.
Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag.

Referenties

Dhr. Bouw – NunspeetOnder onze bestaande overkapping heeft de firma DOKZ een prachtige glazen schuifwand geplaatst. Inmiddels hebben we al heel wat heerlijke avonden onder onze overkapping mogen beleven. Ideaal!
Mevr. Den Herder - ZwolleWij waren op zoek naar meer ruimte in huis maar we hebben dit buiten gevonden. De heren hebben een prachtige overkapping aan onze keuken gebouwd waar we nu regelmatig buiten koken en vertoeven. Wat een oplossing was dit!
Dhr. Van der Veen – EpeVorig jaar een opknap huis gekocht en zoekende naar een geschikte partij kwamen we bij DOKZ uit. Nette plaatsing tegen een goede prijs.
Dhr. Mul – WeespLang gezocht naar een geschikte zonwering voor boven mijn serre. Zomers werd het er vaak te warm, maar nu kunnen we 365 dagen per jaar genieten!
Fam. Hoevenaars – ZeelandVan de 3 kleine dakkapellen hebben wij op advies van DOKZ één grote dakkapel gemaakt. Wat een ruimte en wat een plaatje. We willen jullie hartelijk danken voor het meedenken! Zijn er heel blij mee!
Dhr. Van den Brink – BussumOp ons historische pand zijn er net als vroeger weer mooie dakkapellen geplaatst. Maatwerk ten top en zeer vakkundige plaatsing.