Facebook info@dokz.nl Telefoon06 46 62 02 16

Menu

Overkappingen

Aluminium terrasoverkapping of veranda in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.

Een terras overkapping hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij DOKZ. De overkappingen van DOKZ Nunspeet zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige overkapping!

Met een aluminium terrasoverkapping of veranda in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. In combinatie met een terrasverwarming, kunt u zelfs in de winter ook heerlijk buiten zitten. Windstil, gezellig en warm, wie wil dat nou niet?

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste terras overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een DOKZ overkapping ook nog eens prijs gunstig.

Benieuwd naar onze overkappingen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer 06 46 62 02 16

 

Referenties

Dhr. Bouw – NunspeetOnder onze bestaande overkapping heeft de firma DOKZ een prachtige glazen schuifwand geplaatst. Inmiddels hebben we al heel wat heerlijke avonden onder onze overkapping mogen beleven. Ideaal!
Mevr. Den Herder - ZwolleWij waren op zoek naar meer ruimte in huis maar we hebben dit buiten gevonden. De heren hebben een prachtige overkapping aan onze keuken gebouwd waar we nu regelmatig buiten koken en vertoeven. Wat een oplossing was dit!
Dhr. Van der Veen – EpeVorig jaar een opknap huis gekocht en zoekende naar een geschikte partij kwamen we bij DOKZ uit. Nette plaatsing tegen een goede prijs.
Dhr. Mul – WeespLang gezocht naar een geschikte zonwering voor boven mijn serre. Zomers werd het er vaak te warm, maar nu kunnen we 365 dagen per jaar genieten!
Fam. Hoevenaars – ZeelandVan de 3 kleine dakkapellen hebben wij op advies van DOKZ één grote dakkapel gemaakt. Wat een ruimte en wat een plaatje. We willen jullie hartelijk danken voor het meedenken! Zijn er heel blij mee!
Dhr. Van den Brink – BussumOp ons historische pand zijn er net als vroeger weer mooie dakkapellen geplaatst. Maatwerk ten top en zeer vakkundige plaatsing.