Facebook info@dokz.nl Telefoon06 46 62 02 16

Menu

Kozijnen

Nieuwe kunststof kozijnen voor het hele huis is best een investering, maar het is het zeker waard. Vooral als u kunststof kozijnen kiest. Deze kozijnen zijn zowel op korte, als lange termijn het voordeligst

Kunststof kozijnen, Mooier, veiliger en beter isolerend

De kosten voor kunststof kozijnen hangen van veel factoren af en verschillen per type en uitvoering. Benieuwd naar de exacte kosten voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en wij proberen u zo spoedig mogelijk van een offerte op maat te voorzien.

Bij het kopen van kunststof kozijnen moet u er rekening mee houden dat u de kozijnen niet zomaar zelf kunt monteren. Dit is echt vakwerk en kan daarom ook het beste door een specialist worden gedaan. Oude kozijnen moeten immers verwijderd worden, kozijnen moeten worden ingemeten en ze moeten zorgvuldig geplaatst worden, zodat alles er netjes uitziet.

 

 

Referenties

Dhr. Bouw – NunspeetOnder onze bestaande overkapping heeft de firma DOKZ een prachtige glazen schuifwand geplaatst. Inmiddels hebben we al heel wat heerlijke avonden onder onze overkapping mogen beleven. Ideaal!
Mevr. Den Herder - ZwolleWij waren op zoek naar meer ruimte in huis maar we hebben dit buiten gevonden. De heren hebben een prachtige overkapping aan onze keuken gebouwd waar we nu regelmatig buiten koken en vertoeven. Wat een oplossing was dit!
Dhr. Van der Veen – EpeVorig jaar een opknap huis gekocht en zoekende naar een geschikte partij kwamen we bij DOKZ uit. Nette plaatsing tegen een goede prijs.
Dhr. Mul – WeespLang gezocht naar een geschikte zonwering voor boven mijn serre. Zomers werd het er vaak te warm, maar nu kunnen we 365 dagen per jaar genieten!
Fam. Hoevenaars – ZeelandVan de 3 kleine dakkapellen hebben wij op advies van DOKZ één grote dakkapel gemaakt. Wat een ruimte en wat een plaatje. We willen jullie hartelijk danken voor het meedenken! Zijn er heel blij mee!
Dhr. Van den Brink – BussumOp ons historische pand zijn er net als vroeger weer mooie dakkapellen geplaatst. Maatwerk ten top en zeer vakkundige plaatsing.